02 2345 100

Moja košarica

Moja košarica

0,00 €
Skupaj:
Vemo, kaj potrebujete.

Zadovoljstvo kupcev je naša prva skrb

Kaj pravijo kupci Kopija-nove?

Pri vas že več let redno naročam šolske potrebščine in vedno sem bila zadovoljna.
Biserka Mlakar

Zelo smo zadovoljni in bomo še kar naprej naročali pri vas. Vedno je vse tako enostavno. Hvala vam in ostanite taki, kot ste.
Petra Platiša

 

Brez težav naročam že 9 let. Vedno sem bila brez skrbi, paket je pričel točno, z vsem naročenim. Všeč mi je tudi možnost plačila na obroke.
Vesna Berce

 

Z Vami smo zelo zadovoljni, še tako naprej ...
Metka Pušnik

 

V paketu je bilo vedno vse, kar smo naročili. Paket smo prejeli v roku, ki je bil naveden. Preko e-pošte vedno prejmem obvestilo o poslanem paketu.
Petra Ferlič

 

V paketih je bilo vedno vse potrebno. Dostava je bila v dogovorjenem roku in plačilni pogoji so v redu. Najboljša pa je oddaja naročila kar od doma.
Tanja Tratar

 

Vsekakor vas priporočam vsakomur, ki za svoje otroke potrebuje šolske potrebščine. Le tako naprej!
Melita in Tjaš Koren

 

Že 8 let je to za našo družino najboljša rešitev v zvezi z novim šolskim letom in šolskimi potrebščinami. Naročene artikle smo vedno dobili v dogovorjenem terminu. Ker je drugi otrok šele četrtošolec, bomo še nekaj časa sodelovali.
Tanja Rozman

 

Pred začetkom šole dobimo naročeno blago na dom, z možnostjo plačila na obroke (brez obiskovanja trgovin, iskanja in čakanja v vrstah).
Brigita Lah

 

Danes, ko moja otroka že obiskujeta srednjo šolo in ne potrebujeta več delovnih zvezkov, učbenike pa dobita v šoli, smo še vedno veliki porabniki Ajdinih kvalitetnih šolskih potrebščin.
Brigita Tajnšek

 

Z vašimi storitvami smo več kot zadovoljni. Poleg tega, da smo vedno prejeli vse, kar smo naročili, je tudi izredno enostavno naročanje s kodo šole. Nakup olajša tudi možnost obročnega odplačila, ne smem pa pozabiti omeniti kvalitetnih izdelkov Ajda. Kar tako naprej!
Breda Levstik

 

Z vašimi izdelki in storitvami smo bili zelo zadovoljni.
Nataša Podobnik

 

Pri Kopija-novi naročamo že več let in se s tem izognemo prerivanju v knjigarnah in papirnicah, pozorni pa smo tudi na popuste ob zgodnjem naročanju. Vedno smo dobili vse, kar smo naročili, in to v predvidenem roku.
Kristina Miklavčič

 

Z vašo ponudbo sem zadovoljna že deset let. Vedno dobimo tisto, kar naročimo. Paket smo dobili točno takrat, kot je bilo rečeno. Naročilo je bilo enostavno in hitro. Tudi če smo kasneje med šolskim letom še kaj potrebovali, smo dobili.
Edita Veniger

 

Tesno in kvalitetno sodelovanje z dobavitelji je osnova za kvalitetno storitev

 

Usmeritev v visoko kvaliteto in varnost izdelkov smo spoznali tudi pri podjetju Kopija-nova, zato smo z njimi sklenili partnerstvo za zastopanje naših blagovnih znamk v Sloveniji.
Julia Boyle, podpredsednica uprave The Pencil Grip

 

Šolske torbe Scooli so razvite za prvošolce in temeljijo na skrbi za zdravje in kakovosti. Skupaj s Kopija-novo bomo delali na tem, da bomo omogočili najboljšo možno ponudbo pri izbiri šolske torbe za prvošolca in jo staršem pomagali izbrati.
Michael Fortdran, direktor Undercoverja

 

Vodila za izdelavo nahrbtnikov Explore so skrb za zdravje, kvaliteta, inovativnost in trendovski dizajni. Kot proizvajalec nahrbtnikov Explore smo se Kopija-novi zavezali za stalen razvoj nahrbtnikov in najboljšo ponudbo za kupce.
Amiel Nakman, direktor podjetja Explore Europe

 

Ponosni smo, da smo sposobni izpolnjevati tako visoko zastavljena pričakovanja Kopija-nove. Naši strokovnjaki neprestano nadzirajo kvaliteto naših izdelkov. Zvezki Kopija-nove so proizvedeni iz papirja, ki je FSC-certificiran ter pridobljen iz okolju prijaznih in trajnostnih virov.
mag. Thomas Kliemstein, direktor podjetja Kliemstein Papirverarbeitungs


Ves čas sodelovanja s Kopija-novo smo se trudili, da bi s svojimi izdelki zagotovili njihove visoke standarde tako pri kvaliteti kot tudi pri točnosti dobave. S svojim znanjem in tradicijo na področju izdelave copat bomo našim šolarjem s sodelovanjem s Kopija-novo ponudili najboljše ob primerni ceni.
Peter Rotovnik, direktor

 

S podjetjem Kopija-nova sodelujemo že 20 let. Ves ta čas se skupaj z njimi trudimo, da bi svojimi izdelki zagotovili našim šolarjem kar se da kvalitetna pisala Stabilo. Želimo si še nadaljnje sodelovanje s Kopijo-novo in da bi še naprej skrbeli za zadovoljstvo vseh šolarjev, učiteljev in staršev. Skupaj nam uspeva!
Andrej Končan, direktor Vesper d.o.o.

 

Kopija-nova je med našimi tremi največjimi kupci. S Kopija-novo pri sodelovanju nimamo nobenih zapletov, napačnih naročil in reklamacij. 
Branimir Nešović, direktor založbe Modrijan d.o.o.

 

Vedno smo govorili isti jezik, zato smo veliko uspešnih zgodb ustvarili z roko v roki. Družijo nas podobne vrednote, odgovornost do družbe in temelji delovanja – znanje, ustvarjalnost in skrb za zadovoljstvo učiteljev, staršev in učencev.
Maruša Kmet, glavna direktorica Založbe Rokus Klett d.o.o.

 

S podjetjem Kopija-nova v letošnjem letu pričenjamo novo pot. Skupaj želimo šolarjem ponuditi kvalitetne komplete športne opreme v nacionalni barvah, v katerih nastopajo tudi naši olimpijci.

Rene Mlekuž, vodja blagovne znamke Peak

 

Pri Faber-Castell-u smo odločeni biti najboljši v svojem razredu, zagotavljamo najboljšo kvaliteto po okolju prijaznih standardih. S podjetjem Kopija-nova, ki v svoji ponudbi šolskih potrebščin postavlja kvaliteto izdelkov na prvo mesto, smo skupaj izbrali najprimernejši nabor izdelkov Faber Castell.

Mojca Grahek, produktni vodja


Začetki blagovne znamke Optima segajo že 15 let v preteklost. Optima izdelki so danes vse bolj prepoznavni in prisotni domala po vsej Evropi.  Vodilo pri razvoju Optima izdelkov je visoka kvaliteta ob primerni ceni. Skupaj z izkušenimi poznavalci zaposlenih pri Kopija-novi smo za vas izbrali primerne in kakovostne izdelke Optima, za katere razpolagamo z različnimi certifikati kakovosti.

Boštjan Višnar, vodja blagovne znamke Optima


Šolske potrebščine Maped temeljijo na izkušnjah, inovativnosti in sposobnosti svojim kupcem ponuditi učinkovito ter zanimivo rešitev. Prav inovativne in zanimive rešitve so letos bile vodile pri izboru asortimana Kopija-nove. Ker so izdelki Maped kakovostni in razviti v smeri trajnostnega razvoja, V Kopija-novi, prepoznavamo partnerja, ki v sklopu svoje ponudbe zelo poudarja kvaliteto in skrb za okolje, zato si skupaj prizadevamo za odlično ponudbo.

Matej Štrukelj, produktni vodja


S podjetjem Kopija-nova sodelujemo že vrsto let. Ponosni smo na medsebojni odnos in zaupanje, ki smo ga skupaj vzpostavili skozi leta odličnega sodelovanja. V ponudbi Kopija-nove slovenskim kupcem zagotavljamo dostop do izredno kvalitetnih šolskih potrebščin po ugodnih cenah, kar si Kopija-nova vztrajno prizadeva zagotoviti svojim zvestim kupcem.

Marjan Gaberc, vodja prodaje