02 2345 100

Moja košarica

Moja košarica

0,00 €
Skupaj:
O podjetju

Nagovor direktorja

Spoštovani starši, šolarke in šolarji.

 

Za nami je že 20 let aktivnega dela, osredotočenega izključno na storitev organizirane oskrbe z delovnimi zvezki in s šolskimi potrebščinami.

 

Svojo storitev opravljamo skrbno in strokovno. To dokazujejo številne zadovoljne šole na eni strani in številni zadovoljni starši šolarjev na drugi strani. Naše poslanstvo je biti v tesnem stiku s šolo in starši šoloobveznih otrok. Le tako lahko namreč zagotovimo svojo storitev, vse za šolo v paketu, ki staršem šolarjev olajša nakup šolske torbe ali šolskega nahrbtnika, delovnih zvezkov, šolskih potrebščin in športne opreme.

 

Pri svojem delu sodelujemo z 99% osnovnih šol in z 62% srednjih šol v Sloveniji, pri čemer v sodelovanju z učitelji pripravimo sezname, na katerih je zajeto vse, kar bo šolar potreboval v prihodnjem šolskem letu. Seznami so popolni, zanesljivi in pripravljeni za vsako osnovno šolo in srednjo šolo ter vsako posamezno razredno stopnjo posebej.

 

Zavedamo pa se, da je za popolno zadovoljstvo s storitvijo potrebna tudi skrbno izbrana ponudba, ki pa jo dosegamo s tesnim in kvalitetnim sodelovanjem s številnimi dobavitelji svetovno priznanih blagovnih znamk.

 

V dvajsetih letih smo s paketi delovnih zvezkov in šolskih potrebščin oskrbeli več kot pol milijona slovenskih šolarjev.

 

Storitev Vse za šolo v paketu, ki je doslej vključevala delovne zvezke in šolske potrebščine, bo odslej vključevala tudi opremo za športno vzgojo. Zavedamo se namreč, da lahko učitelj športne vzgoje svoje delo nemoteno opravlja le, če so šolarji pri pouku športne vzgoje ustrezno opremljeni. V sodelovanju s strokovnjaki s področja športa in v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije smo pripravili projekt, s ciljem za nemoteno izvajanje športne vzgoje in zmanjšanje morebitnih poškodb. Tako bodo lahko šolarji odslej oblekli športno opremo, ki je hkrati tudi uradna športna oprema slovenskih olimpijcev. Skupaj z Olimpijskim komitejem Slovenije, pa bomo od vsakega prodanega kompleta športne opreme namenili 2 € Fundaciji za športnike, z namenom zbrati sredstva za športnike iz socialno ogroženih okolij.

 

Želimo si, da nam boste zaupali pripravo vsega za šolo v paketu, na naši strani pa bomo naredili vse, da vaše zaupanje upravičimo.

 

 

Andrej Krampl

Ustanovitelj in direktor: Kopija-nova d.o.o.